EL MÉS PETIT DE TOTS

divendres, de desembre 29, 2006

El militant ecosocialista Jordi Merino es dedica, ara, a criticar al Govern Municipal


Si a El Més Petit de Tots ja li va semblar sorprenent la dimissió de la direcció local d’ICV de Mataró del president comarcal Joan Lleonart i d’en Jordi Merino, un amable lector/a ja el va posar sobre la pista, tot i que ha esperat un temps per que no semblés una fixació: en Jordi Merino es dedica al seu bloc personal a carregar-se el govern municipal, sense cap subtilesa, no assenyala responsables, sinó d’una plomada diu allò de tots són iguals. L’esmentat lector/a ens posa sobre avís de la reincidència amb un segon post. A El Més Petit de Tots li sembla que calia compartir aquesta interessant situació política. No parla de temes menors, sinó d’urbanisme i de participació ciutadana. Val a dir que es tracta de projectes que tenen el suport de tot el govern municipal, per tant de la seva formació política.

Com El Mes Petit de Tots ja va comentar en Jordi Merino és càrrec de confiança d’ICV al Consell Comarcal del Maresme (de moment?), havia sonat com a possible rival d’en Jaume Graupera a encapçalar la llista electoral municipal d’ICV i juntament amb el president comarcal va dimitir per passar a ser un militant de base (de moment?).

Els temes que denuncia han estat fortament criticats per diferents associacions i per l’oposició, CiU i PP. Sembla que els socialistes mataronins continuen tenint molta paciència amb el seu soci de govern...

7 Comments:

  • Ostres, com a confidencial encara us falta créixer bastant per diversos temes.
    -el post d'en Jordi, el va publicar en data 5 de desembre i fins avui ha plogut una mica, i se n'han fet ressó altres mitjans abans que vosaltres. Fins i tot el PP de Mataró aprofita el seu blog per fer preguntes al Ple Municipal.
    -En el Post no es critica l'acció de govern, sinó el que posa és un díptic de l'AA.VV de Cirera, el seu barri, i que reprodueix el programa electoral de Cirera del 2003. "Cirera, Mejor con tu Gente" en la que en Jordi sortia.
    -En Jordi no critica l'acció de govern en aquest post, ja ho fa in person, només penja un díptic, per tant aprenem a llegir un pèl més.

    Com a valoració, als únics que ha posat nerviosos ha estat als socialistes, acostumats a tenir a una pintamones de socis i no crítics amb res.

    Des de Cirera, en sentireu a parlar més d'un cop...

    Anna

    By Anonymous Anònim, at 3:40 p. m.  

  • des del Cirera Confidencial hem sapigut que aquesta persona que envia correus a el mes petit és el regidor de la policia i conegut blocaire.. que també tenim els nostres contactillos eh?

    Carlos

    By Anonymous Anònim, at 5:10 p. m.  

  • Quin poc rigor informatiu, i vosaltres us dieue mitjà periodístic....

    By Anonymous Anònim, at 8:22 p. m.  

  • Ai, que pateixin IC-V i el PSC... quina davallada tindran..

    By Anonymous Anònim, at 12:35 p. m.  

  • quina pena de noticía. prepareu-vos que ja vindren


    noelia

    By Anonymous Anònim, at 5:23 p. m.  

  • Per cert, mira qui és la persona que apareix a capgros.com intervenint en el PLE, en nom de la Plataforma Cirera industrial, criticant l'acció de PSC-ICV i ERC.
    En Manel Molina, arropat dels membres de la Comissió. (tots ells persones que anaven en llocs de sortida de la llista d'ICV de Mataró)

    ????????????

    By Anonymous Anònim, at 4:00 p. m.  

  • És cert el que es diu que ICV està intantant a la desesperada captar ara a tots aquells militants que s'han posat de cul? és cert que hi ha molts militants que s'han negat anar a la llista?
    morbo x el morbo

    By Anonymous Anònim, at 7:11 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home