EL MÉS PETIT DE TOTS

dimecres, de desembre 13, 2006

Sorprenents confessions empresarials de sobretaula


L’altre dia El Més Petit de Tots compartia tovalles en un restaurant força correcte del Baix Maresme. Al voltant de la taula gent diversa parlant de tot. S'anava saltant d'un tema a l'altre i de cop quan la conversa va derivar cap a l’economia, un dels comensals va fer unes “confessions” que van crear un cert rebombori, sobretot quan un altre les va corroborar.

Tots dos comensals són empresaris: un clarament amb simpaties socialistes (que vol dir proper al PSC) i l’altre forma part d’allò que en diuen família nacionalista.

Bé doncs, un d'ells va explicar que el candidat a l’alcaldia de CiU a Mataró Joan Mora l’ha sondejat per anar a la llista electoral i que sap que ha fet el mateix amb altres persones. Va ser aleshores quan l’altre va dir que a ell també l’havia sondejat, i que també ho havia fet el candidat del PP a l’alcaldia de Mataró Paulí Mojedano.

El Més Petit de Tots deixa a la imaginació i suspicàcia del lector ordenar empresaris i partits.

Per cert que en aquesta conversa també es va comentar que en Joan Mora malgrat les seves declaracions on assegurava i insistia que si fes d’alcalde ho compatibilitzaria amb la seva empresa, ja està buscant un gerent que li porti l’empresa. Aquesta rectificació ens indica també que el candidat de CiU s’ho està prenent seriosament.