EL MÉS PETIT DE TOTS

dijous, de desembre 07, 2006

Manel Cuyàs no està en ratxa: confon les pizzes Tarradellas amb la immobiliària Grup Tarradellas

Els seguidors fidels d’aquesta casa, ja saben l’especial predilecció que El Més Petit de Tots té pel periodista mataroní Manel Cuyàs. Aquell qui escriurà les memòries del (diuen que deprimit) expresident Pujol, porta unes setmanes que no està en bona ratxa. Aquest matí ha estat a punt de provocar-ne una de grossa a la ràdio, quan en una intervenció ha confós els dos Tarradellas més influents d’aquest país.

Cuyàs es pensava que el grup Casa Tarradellas -els dels fuets, les pizzes i el biquini de tota la vida (que per fer-se el madrilenyo ells en diuen “Mixto”)-, era el propietari de la immobiliària Grup Tarradellas. Sort que no el deu haver sentit el cada vegada més poderós Sebastián Javier, el fins fa poc anònim multimegamilionari blanenc que controla mitja Costa Brava. I és que Javier, que darrerament s’ha deixat anar en el seu prodigament mediàtic, darrerament està a tot arreu. Ha fet fortuna en el món del totxo (diuen les males llengües que s’ha fet construir una mansió a Marbella i tot!), i en el món del futbol. A base d’abocar-hi diners ha fet agafar l’ascensor al C.F.Blanes, que cada temporada salta una categoria, i des de fa tres anys és el tercer home del R.C.D. Espanyol. El feu de Lara i del maresmenc Dani Sánchez Llibre ha vist com Sebastián Javier arribava a vicepresident i comprava jugadors a cop de talonari. Això sí, després de posar un temps força publicitat al Camp Nou, que amb el negoci no s’hi juga.

Faria santament l’admirat Manel Cuyàs de conèixer qui remena les cireres en l’economia del país, o com a mínim de la seva comarca, on el Grup Tarradellas ja és propietari de la meitat de l’Alt Maresme.

3 Comments:

  • Potser que sapigueu una mica més del senyor Cuyàs. Sobretot per la ràbia que té a tots aquells que no són Mataronins de Bona Família.
    sino, recordem el famós article publicat a El Punt nomenat el Plat de Mataró, on deia a la immigració dels seixanta, "que eren com la patata, amb un gust ranci i d'afartapobres....".
    A més, fa poc, un jutge a condemnat a aquest senyor i a El diari el punt a pagar una indemnització per utilitzar el nom d'una entitat í unes imatges d'unes persones, acompanyat d'un article tan insultant contra la gent que no és de Bona Família, com fa de costum.

    By Anonymous Anònim, at 3:54 p. m.  

  • No entenc aquest deler vostre en trobar-li errors i defectes a en Manuel Cuyas.

    És un molt bon periodisata i escriptor mataroní que estima la ciutat i que fica el dit a l'ull a algunes persones que, sense ser res, volen manar a la ciutat.

    De joveneta va ser professor meu i peronslment acostumo a coincidir amb ell en moltes i moltes coses.

    La veritat és que sento molt que se'l critiqui així com així.

    By Anonymous Anònim, at 5:00 p. m.  

  • També sentim molt els que no som de bona família, que ens insulti constantment.

    Veí Carrer Muntanya de Mataró

    By Anonymous Anònim, at 12:18 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home