EL MÉS PETIT DE TOTS

dilluns, de novembre 27, 2006

Surrealisme o les Jornades Econòmiques de Pineda.

El Més Petit de Tots va ser aquest dijous a les anomenades Jornades Econòmiques de Pineda. De fet, usen el nom Jornades, així en plural, perquè consideren que la “jornada del matí” i la “jornada de la tarda” mereixen tal consideració. En tot cas aquest any les Jornades prometien, després de l’expulsió del socialistes del govern pinedenc.

A ningú se li escapa que, més enllà dels fins lloables i beneficiosos per l’economia de la ciutat i l’Alt Maresme, les Jornades neixen fa tres anys com a part del desplegament de mitjans del regidor de Promoció Econòmica socialista Xavier Amor per llençar la seva candidatura a l’Alcaldia. Aquest any, però, dues setmanes justes abans de les Jornades, Amor és fora del govern i ha d’assistir a l’espectacle que ell ha parit des de la barrera. Tots els presents a la sala van poder observar com en Xavier Amor feia pitjor cara que a que posava l’Artur Mas aquella mateixa hora a la Ciutadella durant el discurs d’investidura de Montilla. I encara menys desapercebut va pasar el fet que la nova regidora de Promoció Econòmica de Pineda de Mar, Marta Sanitjas, anava més perduda que un pop en un garatge: no sabia què havia de fer, a qui havia de saludar o a qui no, no coneixia a ningú, etc.

I va haver, però, altres fets que El Més Petit de Tots vol remarcar. Per exemple, la bronca monumental que va muntar el sindicat CCOO per finalment no assistir a les Jornades. El líder suprem del sindicalisme postcomunista al Maresme i al Vallès OrientalJosé Cachinero- va emetre una fatua mediàtica que encara manté glaçats a tots els que hi surten malparats, i en especial, l’Ajuntament de Pineda (tots es colors polítics) i el Pacte per l’Ocupació del Maresme. Vist això, el seu homòleg de l’UGT, José Antonio Alcaide, es va sentir alliberat de responsabilitat moral i va poder deixar-se anar amb la seva verborrea habitual a criticar-ho a tot i a tothom, i a pintar un món encara més negre del què ja és.

Per cert, no van passar desapercebuts dos fets més. El primer és que el President (de moment) de la Corpo (CCRTV) Joan Majó adorm fins i tot a les pedres amb els seus discursos que pretén ser de nivell i no passen del nivell de la sola de la sabata. I en segon lloc, El Més Petit de Tots es treu el barret davant de la candidata convergent a l’Alcaldia de Calella Montserrat Candini que més enllà de les disputes polítiques que calgui i de la mania perpètua entre pinedencs i calellencs, ella és a les jornades, lluint palmito a primera fila, i treballant-se la fama de senyora molt entesa en economia i infrastructures.

4 Comments:

  • La Montse Candini serà una gran alcaldessa de Calella. Aquí tothom està fart del desgovern de Basart i la seva colla.

    Celebro que alguns ho descobrissin l'altre dia a Pineda. Rivalitats locals a banda, a Calella ja fa molt de temps que això ho sap tothom.

    By Anonymous Anònim, at 12:50 p. m.  

  • El paper dels sindicats, com sempre, més penós impossible.

    By Anonymous Anònim, at 3:37 p. m.  

  • Aquest Sala de Calella es un mentider. Al poble no hi ha ningu que pugui veure a la Candini. Es hipocrita i va de sobrada tipus Artur Mas. Segur que s'estrella i no s'en surt per obtindre l'alcaldia.

    La Candini nomes l'estimen a Pineda i a Santa Sussana. A Calella no.

    By Anonymous Anònim, at 5:27 p. m.  

  • Doncs a la Candini ens l'estimem fins i tot a Mataró! Es el millor ke podem tenir per a Calella!

    By Anonymous Anònim, at 8:16 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home