EL MÉS PETIT DE TOTS

dilluns, de novembre 20, 2006

CiU ja té número 2 a Tordera: l’exbanquer Jordi Camó

Els rumors soterrats que successivament han anat sortint a la superfície s’han fet certs: Jordi Camó serà el número 2 de la llista de CiU a Tordera. Amb Arseni Garcia camí de la jubilació i Josep Llorens caigut en el pou de la desgràcia de l’Alcalde Joan Carles Garcia, Jordi Camó serà l’home fort de la nova llista dels convergents torderencs.

El Més Petit de Tots ha indagat en la biografia del personatge. Camó ha estat durant molts anys el director de l’oficina de La Caixa (parlem?) a Tordera i, de fet, viu encara en l’àtic situat al gratacels que construí l’entitat bancària sobre la seva oficina antiga. Jordi Camó va ser regidor de Parcs i Jardins en l’últim ajuntament del franquisme i ara, prejubilat del negoci bancari, tornarà a provar sort en la política. Serà el 2 de Joan Carles Garcia i, tot apunta, a què aquest vol que assumeixi la cartera d’urbanisme en un futur govern. No en va, per les mans de Jordi Camó a la Caixa han passat la majoria de promocions urbanístiques avui construïdes a Tordera. En el seu currículum recent destaca, a més, ser la cara visible de l’associació sardanista La Nostra Dansa, representant d’aquesta al Consell Municipal de Cultura, i, encara, representant d’aquest darrer a Patronat de la Fundació Clavé.

L’operació Camó –segons a esbrinat El Més Petit de Tots, tancada per l’Alcalde i la seva mà dreta i cap de gabinet Quim Matas en les darreres setmanes- deixa dues conseqüències clares. La primera és que el lloc de Josep Llorens com a delfí de Garcia penja d’un fil. I la segona és que l’esposa de Jordi Camó, psicòloga municipal, li han renovat el despatx i té ja el lloc de treball que més patxoca fa de la casa gran.