EL MÉS PETIT DE TOTS

dimecres, de novembre 08, 2006

CiU del Masnou amb el cagalló al cul: candidatura independent a la vista

A CiU del Masnou no estan per gaire alegries. Després de la batussa interna muntada per l’exalcalde convergent Josep Azuara que ha acabat amb la defenestració del jove cap de llista a les eleccions del 2003, Joan Ramon Vilalta –home de total confiança del president comarcal de CDC, Manel Rodríguez-, li ha sortit un problema inesperat: s’està muntant una candidatura independent amb tota la intenció de picar-li part de l’electorat.

Aquesta candidatura, Grup Independent del Masnou (GIM), està animada precisament per un exregidor de CiU: Miquel Alfons Vallejo. Es tracta d’un individu vinculat al ram de la publicitat que, pel que ha pogut saber El Més Petit de Tots, es mouria dins els paràmetres de la vella però sempre actual cultura política del ¿qué hay de lo mio?. Sembla ser que el GIM inclouria també sectors vinculats al sector serveis mansnoví: concretament al servei del taxi. En resum, que el projecte promet. I molt.

El Més Petit de Tots es demana si el cap de llista convergent, Pere Parés, al qual es titlla de pusil·lànime i titella de Josep Azuara, tindrà prou energia i capacitat de lideratge per evitar que els independents facin pupa a CiU. Ja s’anirà veient.