EL MÉS PETIT DE TOTS

dimarts, d’octubre 24, 2006

Un professor de la UAB sospita que això dels ‘confidencials” és una petita enganyifa

Joan Subirats, director de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB, considera que la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya està demostrant les limitacions d’Internet com a vehicle de comunicació política. Aquest professor de Ciència Política, vinculat a un dels municipis més internautes de la comarca, Arenys de Mar, dubta de la qualitat i la independència de criteri dels confidencials que corren per la blogosfera catalana. Tot això en un article titulat Nuevos medios, nuevas campañas, publicat al diari El País el passat divuit d’octubre.

Entre d’altres coses, Subirats afirma coses com la següent: “Surgen webs disfrazadas de confidenciales cuyo sesgo político es tan evidente que o bien reiteran lo que uno piensa o caricaturizan en exceso al adversario. Circulan porras sobre resultados e imagenes divertidas de este o aquel candidato. Pero, en general, las fuentes o son directamente los partidos o bien les son muy cercanas”.

Veritat o mentida tot plegat? El Més Petit de Tots estarà ull a l’aguait per si en pot saber alguna cosa. Per cert, per si algú no ho sabia, els professors d’universitat també tenen sexe: en Subirats, per exemple, és un dels signants de la plataforma ciutadana de suport a Joan Saura.