EL MÉS PETIT DE TOTS

dilluns, d’octubre 16, 2006

Artur Mas ignora el Maresme en la seva campanya

El presidenciable per CiU Artur Mas no visitarà el Maresme durant la campanya electoral. Mas, que sempre ha fet gala de ser fill de Vilassar de Mar (on encara estiueja), ignora la seva comarca en la tourné a la caça de vots.

De les presentacions de campanya que han anat fent tots els partits, se’n desprèn que, a més, el candidat de CiU serà l’únic que no trepitjarà sòl maresmenc. Aquest fet és definitori de la importància que David Madí ha atorgat al Maresme en l’estratègia convergent. Pot tenir dues lectures. La fàcil: s’han oblidat de la quarta comarca amb més població del país. La lògica: al Maresme, CiU ha tocat sostre; i els seus estrategs no creuen que s’hi pugui rascar ni un vot més (el 2003 en van treure 65.950, un 35,27%, nou punts per sobre del PSC que va treure el 26,81% dels sufragis).

Aquest fet té, a més, una derivada que caldrà seguir. El Més Petit de Tots ha rebut queixes d’algun càrrec local de CiU a la comarca, molest perquè el candidat no els visiti en campanya, i acabat dient pestes del funcionament de la nova estructura de direcció que ha forjat Madí per encàrrec de d’Artur Mas.