EL MÉS PETIT DE TOTS

dijous, d’octubre 05, 2006

L'exregidor d'Arenys de Mar Vicenç Martí se surt amb la seva i es passa pel forro la direcció comarcal d'ICV

Vicenç Martí, regidor d’ICV a Arenys de Mar fins a inicis d’aquest mandat, manté des de fa temps un pols amb la direcció comarcal del seu partit que, pel que sembla, està guanyant de carrer. El problema és fàcil d’entendre: mentre els d’ICV de Mataró són partidaris de consolidar la sigla a Arenys de Mar amb una llista pròpia a les eleccions municipals, Martí s’estima més afavorir la creació d’una candidatura independent –associada fraternalment, això sí, als ecosocialistes- per mitja de la qual engalipar quatre despistats. Aquesta discrepància ha provocat més d’una situació tensa amb el màxim responsable d’ICV a la comarca, el mataroní Joan Lleonart, al qual, per cert, Martí va disputar infructuosament el càrrec quan l’antic president de la formació, Màrius Garcia, va abandonar el Maresme per incorporar-se a la seu central d’ICV, a Barcelona. Segons ha pogut saber El Més Petit de Tots, el mal rotllo que hi ha entre els dos personatges és públic i notori en els cercles de direcció del partit.

El cas és que demà divendres al vespre es presenta en societat Veïns Independents d’Arenys (VIA), un nou grup que vol incidir en la vida pública del municipi. A l’acte de presentació d’aquesta nova formació –que alguns ja han rebatejat com Vicenç i Amics- hi intervindran el mateix Martí, l’actual regidor d’ICV a la població, Ramon Puigvert i –atenció al despistat!!- el regidor trànsfuga de CiU i exmilitant d’UDC, Lluís Blanchart . Està vist que a Arenys de Mar ICV és, més que una força política amb entitat pròpia. un tinglado en mans de Vicenç Martí.

1 Comments:

  • A Sant Celoni (comarca del Vallès Oriental, veïna del Maresme) també hi ha un personatge -és el 1er. Tinent d'Alcalde per IC-V- que porta el mateix camí que el seu company de partit d'Arenys. Va a la seva, va als Plens quan li convé, i els que el vam votar estem a l'espera de a veure quina llista presenta a les properes eleccions municipals del Maig-07. De moment ja em consta que des de dalt del partit ja li han tocat el crostó més d'un i més de dos cops, per anar d'independent per la vida.

    By Blogger Pedra Lletraferida, at 8:31 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home