EL MÉS PETIT DE TOTS

divendres, d’octubre 20, 2006

Ureña plega després de fer enfadar tothom

Finalment s’ha fet efectiva la dimissió del regidor de CiU a l’ajuntament d’Argentona Enric Ureña. El primer a informar sobre aquest fet va ser l'admirat confidencial argentoní Les Fonts que Ragen , que a finals d’agost ja ho apuntava.

Les Fonts que Ragen ja avançava llavors algun dels motius que han impulsat la crisi: les reunions amb gent del PP, d’Esquerra Unitària i gent incòmoda dins de CiU per fer una candidatura de cara a les municipals. Recorda, a més, un altre motiu: Ureña va articular una candidatura pròpia a la presidència local de CiU.

A aquesta escudella ideològica cal afegir-hi un altre ingredient. Ureña no només ha creat mala maror entre els convergents d'Argentona, sinó que ja havia rebut de part del mataroní Quim Fernández -home d'aparell de CiU a Mataró i blocaire-. El motiu? Recolzar el cap de llista d'ERC a Mataró, Toni Civit, quan aquest presenta la seva dimissió com a regidor de la capital de la comarca.

Tot plegat fa que el panorama polític a Argentona estigui remogut i molt obert. Novetats a l’Entesa, a Esquerra i aquesta possible nova candidatura escudella. El Més Petit de Tots n'informarà. De ben segur, Les Fonts que Ragen també.