EL MÉS PETIT DE TOTS

divendres, de novembre 03, 2006

Fontbona fracassa en el seu intent de ser diputat

Santi Fontbona ha fracassat estrepitosament en el seu intent de ser diputat. El Primer Secretari del PSC del Maresme (exalcade d’Arenys de Mar, conseller comarcal, etc) va intentar una pirueta de risc en confeccionar-se les llistes electorals per situar-se en zona de pole position.

Va aconseguir el suport de la totpoderosa Federació de Mataró i va llençar-se de cap a la cursa per rellevar a la número 2 del PSC del Maresme a l’anterior llista, la torderenca (amb residència a Barcelona) Conxita Rodríguez –contra la número 1, Consol Prados, no es va atrevir-. Un cop fet això, es troba el primer entrebanc: la quota de gènere li juga una mala passada, i Carmen Bastida (l'admirada blocaire) li passa al davant, i va a petar al lloc 39 de la candidatura dels socialistes per Barcelona. Cal recordar que la Conxita Rodríguez ha entrat de diputada al darrer ple de la legislatura, després de què en pleguessin una desena davant d’ella, i anava de 35, quatre llocs per davant de la posició en què ara anava Fontbona!

Queda clar, com diria a aquell, que a Santiago Fontbona l’han avançat fins i tot les iaies. Tanta llenya cremada per fer tant poc foc!