EL MÉS PETIT DE TOTS

dilluns, d’octubre 30, 2006

Jordi Pujol torna a Mataró i omple, a Mas encara se l'espera

Divendres al vespre míting electoral a l’aire lliure de CiU al centre de Mataró. Tarima i pantalla gegant. Plaça considerablement plena de gent. Conferenciant: Jordi Pujol. Ell sí que ha trepitjat el Maresme.
Entre els assistents es podia sentir comentaris del tipus: uf, hem retrocedit en el temps. El que es cert és que la imatge del president Jordi Pujol projectada a l’aire lliure en una pantalla gegant, tenia flaire de dejà vu. Algun despistat es pensava que es tractava d’algun acte de l’associació Rescat, dedicada a recuperar imatges de cinema antigues.
El poder de convocatòria del president Jordi Pujol és innegable, i també la seva energia, a part dels actes que ha realitzat, encara té forces segons hem pogut saber per publicar les seves memòries, ajudat d'un bon amic.
La gent que va assistir a l’acte va marxar més o menys satisfeta, el gerro d’aigua freda va venir just després en arribar cadascú a casa seva, engegar la tele, i comprovar la dura realitat: en Jaume Masdéu entrevistant Artur Mas.
La comparació és dolorosa.

1 Comments:

  • JORDI PUJOL



    Por Rafael del Barco Carreras



    He oído que enfadado con Más y Durán les amenaza con volver a tomar las riendas. Podría presentarse a las elecciones con ...JAVIER DE LA ROSA, de Conseller de Desarrollo, Juan Piqué Vidal en Justicia, de Presidente del futuro Poder Judicial en Cataluña a Luis Pascual Estevill...y unos cuantos que personalmente me afectaron menos, como Masiá Alavedra, Prenafeta...etc...etc...
    ver www.lagrancorrupcion.com

    By Anonymous Anònim, at 6:43 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home