EL MÉS PETIT DE TOTS

dimecres, d’octubre 25, 2006

Desembarcament o autocontraprogramació: ERC demà al Maresme

Demà dijous coincideixen al Maresme dos pesos pesats republicans. Per un costat el candidat d’Esquerra, Josep-Lluís Carod-Rovira, encapçala el cartell de l’acte central dels republicans al Maresme (a les 20:00 al Casal l’Aliança). Per altra banda, l’exconseller de Comerç, Turisme i Consum, Josep Huguet, prendrà part en la ronda de conferències que ha organitzat la patronal maresmenca FAGEM perquè els partits presentin les seves propostes econòmiques (a les 19:30 a la seu de FAGEM).

La dita afirma que hi ha més dies que llangonisses. El Més Petit de Tots no pot confirmar amb exactitud la certesa del refrany, però sí que pot assegurar que la campanya electoral dura 16 dies. Havent-hi, doncs, més de dues setmanes de campanya, els republicans han concentrat en avui les visites de les seves figures.

Esquerra ha planificat el dia 26 d’octubre com una aposta per forçar la seva supremacia mediàtica al Maresme -almenys per un dia-? O simplement s’ha autocontraprogramat? El Més Petit de Tots no s’atreveix a emetre’n un judici.