EL MÉS PETIT DE TOTS

divendres, de novembre 10, 2006

Manuel Mas aprofita la ‘fiesta de la Almudena’ de Madrid per parlar per primer cop del pacte de govern PSC-ERC-ICV. I al capdavall per no dir res...

El Més Petit de Tots frisava amb ànsia per conèixer el parer d’en Manuel Mas sobre el pacte de govern del seu partit amb ERC i ICV posterior a les eleccions de l’u de novembre. Doncs bé, ha calgut esperar alguns dies però, finalment, l’exalcalde de Mataró i actual diputat al Congrés pel PSC s’ha dignat a badar boca. Es veu que l’home, sempre atrafegat en feines parlamentàries de la màxima importància, no havia tingut temps de posar-s’hi. Sort que ahir, amb l’excusa de la festa de la Virgen de la Almudena, de seguiment obligat a Madrid, va trobar un forat en la seva carregadíssima agenda per poder-ne parlar.

El cas és que, els que estiguin acostumats a la claredat i al desacomplexament antinacionalista del que sol fer gala Manuel Mas, quedaran força decebuts per la timidesa extrema que gasta a l’hora d’abordar els darrers esdeveniments de la política catalana. L’exalcalde de Mataró no va més enllà d’un críptic comentari en el sentit que “més enllà de les vicissituds de la conjuntura, que crec que es porten raonablement bé, com era d’esperar pels que confiem amb en Montilla, que contenen molts riscs però també moltes oportunitats, cal pensar a més llarg termini”. Conjuntures, riscos, oportunitats... Algú ha tret res en clar d’aquesta frase tan llarga i pèssimament redactada? Doncs El Més Petit de Tots tampoc.

Manuel Mas sent coïssor per alguna cosa: Què deu ser?