EL MÉS PETIT DE TOTS

dilluns, de novembre 13, 2006

Continua el drama a Iniciativa de Mataró: El Més Petit de Tots ja ho deia.

Fa un mes El Més Petit de Tots en el post ganivetades de debò es preguntava: Enfrontament generacional obert o dialèctica transformadora?

S’apuntava a joves militants de la formació, alguns d’ells han començat a actuar. La setmana passada van dimitir dels seus càrrecs de la direcció local Jordi Merino i Joan Lleonart.

En un moment tan dolç per la formació ecosocialista, on sembla que arreu tot siguin flors i violes, a Mataró les coses no els hi van bé.

En Jordi Merino és càrrec de confiança d’ICV al Consell Comarcal del Maresme i sonava com un dels posibles rivals d’en Graupera a les primàries tot i que finalment no va ser així. La seves discrepàncies són públiques: es coneixen de Montgat a Tordera i del Corredor al mar. Fins i tot gent de Palestina n’està al cas.

Joan Lleonart forma part de direcció local de Mataró però alhora és l’actual president comarcal, per tant políticament la seva dimissió és encara més sonada, una desautorització en tota regla cap a en Graupera.

Dissabte que ve els/les ecosocialistes mataronins/es tenen assemblea.
El Més Petit de Tots no creu que això sigui només un cop de porta sinó que més aviat és l’entreacte. Posem-nos còmodes que comença la funció.