EL MÉS PETIT DE TOTS

dijous, de novembre 23, 2006

La Diputació de Barcelona marca paquet davant els alcaldes de la comarca

La Diputació de Barcelona va convocar ahir dimecres una sessió de treball a Granollers oberta als alcaldes del Maresme i el Vallès Oriental. La reunió, a la qual van assistir batlles vinculats a diferents forces polítiques –bàsicament de PSC, CiU i ERC- va servir per tal que el president de la corporació, el socialista Celestino Corbacho, marqués paquet i presumís del poder de la institució que dirigeix. La trobada tenia com a objectiu fonamental apuntar les línies estratègiques que ha de seguir la Diputació de Barcelona amb vista al mandat 2007-2011 . Està clar que el PSC no vol perdre ni una unça de poder local amb vista a la implementació de les vegueries prevista en el nou Estatut.

Segons ha pogut saber El Més Petit de Tots, els alcaldes de la comarca van seguir com xaiets la intervenció de Corbacho. I no només els socialistes sinó també els de CiU i els republicans. És ben bé que la Diputació de Barcelona té un pes considerable i no hi ha ningú que gosi qüestionar-li res. Un espectacle gens edificant, certament.

2 Comments:

  • Esteu mentint, canallas. A la reunió que dieu no hi va anar ningu de CiU. Els Montillas i Corbachos són els nostras enemigs!!

    Quina jeta teniu!!

    By Anonymous Anònim, at 11:44 a. m.  

  • Els de CiU segur que no hi eren en aquest pa amb tomàquet. Mentiu i no teniu ni la decència de rectificar. Sou sociates disfressats de no se què.Esteu a sou d'en Montilla.

    By Anonymous Anònim, at 2:02 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home