EL MÉS PETIT DE TOTS

divendres, de novembre 24, 2006

Greus acusacions de l'extècnic de medi ambient de l'Ajuntament de Vilassar de Mar

L'extècnic de medi ambient de l’ajuntament de Vilassar de Mar ha plegat després de fer passar pel jutjat l’Ajuntament d’aquesta localitat Si aquest fet ja és insòlit, encara ho és més el cop de porta que ha donat en marxar.
El marro és impressionant segons descriu en els dos informes que ha elaborat el tècnic, extècnic, Jordi Colomer, i que ha entrat per registre a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.
Les denúncies que ha realitzat tenen dos aspectes, o potser tres:
El primer aspecte és allò que denuncia: la falsedat dels resultats dels estudis epidemiològics de la incineradora i el mal funcionament del servei de recollida de residus porta a porta. Dos fets gravíssims. El primer afecta la salut de moltes persones i jugar amb això no s’hi val. Està clar que s’han d’aclarir urgentment aquestes acusacions assenyalades sobre la incineradora. El segon es greu sobretot per la importància econòmica i política de la recollida selectiva porta a porta a Vilassar de Mar.
El segon aspecte fa referència a tota la corrua d’irregularitats administratives i diferents acusacions de procediment. A El Mes Petit de Tots, davant les fortíssimes acusacions, se li escapen els qualificatius exactes per aplicar a el cas.
I potser el tercer aspecte vindria a tomb per la sospitosa manera de fer de Jordi Colomer. L’home parla de fets de fa temps, dels quals ha estat per tant corresponsable, i ara que es fora del tinglado va i el denuncia. Aquest cop de porta, precisament quan es marxa forçat per les circumstàncies, deixa un regust de boca si més no agre. El Més Petit de Tots no caurà en la temptació de convertir-lo en un heroi.
Les acusacions apunten, entre d’altres, l'alcalde de Mataró i cap de llista del PSC per a les properes eleccions municipals, Joan Antoni Baron; l'alcalde de Vilassar de Mar i president del Consell Comarcal del Maresme, Pere Almera; Dani Carceles, regidor de Medi Ambient de l’ajuntament de Vilassar de Mar; la cap de Servei Territorial de l'ajuntament de Vilassar de Mar, Montserrat Hosta, coneguda arquitecte de la comarca que ha exercit a diferents ajuntaments i que a les darerres eleccions municipals a anava a les llistes del Grup d’Esquerres de Vilassar de Dalt ; responsables concrets Urbaser (resultant de les fusions dels divisions de medi ambient de ACS i Dragados). L’informe apunta l’existència de diferents encàrrecs a consultores amb noms de persones que es repeteixen i que qüestionen la necessitat dels contractes amb Auma i Absis Legal Advocats i l’honorabilitat dels epidemiòlegs relacionats amb el Consorci Sanitari del Maresme.
El Mes Petit de Tots constata que les acusacions són gravíssimes i cadascun dels assenyalats hauria de donar explicacions suficients. De moment no estan sent ni prou àgils i ni prou contundents. Això és un fet.Per als interessats a seguir el tema de més a prop us recomanem una visita a Vilaweb Vilasar de Mar.

13 Comments:

  • Aquí hi ha marro!!

    By Anonymous Anònim, at 11:45 a. m.  

  • El que més m'indigna, com a vilassarenc que soc, és tota la farça sobre aquest tema, i encara més, aquí no plega ningú, ni l'Alcalde, ni la Cap d'Àrea (que per cert, cobra més de 60.000 euros anuals), ni ningú.

    Si després d'això a Vilassar de Mar no hi ha un canvi polític al maig, ens menjarem el PaP de 1er plat, de 2on i de postres.

    Ara, és inversemblant que, a més, es vagi premiant des de la Generalitat, aquesta farça.

    Un últim apunt, perquè tinc jo que separar els volquers de la resta si després, quan ho recullen, ho tornen a barrejar tot, Que es pensen que som imbècils?

    By Anonymous Anònim, at 11:57 a. m.  

  • Tot el meu suport a en Jordi Colomé. Aquí s'ha de tirar de la manta.

    By Anonymous Anònim, at 12:53 p. m.  

  • Sóc d'Arenys i se que en Jordi s'ha currat molt el tema de la lluita contra el cubriment de la riera. Es un tio legal i molt de fiar.

    Anims Jordi. Visca la terra!!

    By Anonymous Anònim, at 12:55 p. m.  

  • Ei, l'enllaç a Vilaweb Vilassar de Mar no és correcte

    By Anonymous Anònim, at 1:41 p. m.  

  • Si en Barón i l'Almera estan ficats en aquest merder segur que s'hi tirarà terra al damunt. Al PSC mai no li passa res. En canvi, si fos CiU, no vull ni pensar el que es diria. L'ombra de Montilla és allargada...

    By Anonymous Anònim, at 2:15 p. m.  

  • Coño con esos "progres". Y luego hablarán de "buena gestión" y de mejorar la salud pública. Son un atajo de huevones...

    By Anonymous Anònim, at 2:29 p. m.  

  • Doncs, jo, que voleu que us digui, conec una mica en Colomé i, a l'hora de la veritat, ni fu ni fa... Paraules, paraules, paraules i molts pocs fets. No em fa gens el pes.

    By Anonymous Anònim, at 4:06 p. m.  

  • L'enllaç que heu posat amb Vilaweb Vilassar és una manera de fer propaganda encoberta de la CUP. Què patètics sou!!

    By Anonymous Anònim, at 4:24 p. m.  

  • Si la fiscalia no toma urgentemente cartas en el asunto es que en la España de Zapatero hay gentes a las que se concede la patente de corso. Manos limpias, por favor.

    By Anonymous Anònim, at 4:54 p. m.  

  • Tens tota la raó, Maria Eulàlia.

    És un escàndol que El Més Petit de Tots utilitzi trucs més vells que el cagar per tal de fer propaganda d'un grup com la CUP. Els independentistes d'aquet pais sabem molt be quina és la nostra opció i no caurem en el parany de seguit sectes marginals, violentes i extraparlamentàries.

    Visca ERC!!

    Carod president, Catalunya Independent!!

    By Anonymous Anònim, at 5:37 p. m.  

  • Hi ha que tirar de la manta. I a qui li pigui que es rasqui...

    By Anonymous Anònim, at 10:32 a. m.  

  • I tot això per un il·luminat com en Colomé. És increïble.

    By Anonymous Anònim, at 12:45 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home