EL MÉS PETIT DE TOTS

dilluns, de desembre 11, 2006

El Més Petit de Tots se solidaritza amb el futbolista santpolenc Lluís Carreras

El Més Petit de Tots no vol deixar passar un dia més sense solidaritzar-se amb el futbolista de Sant Pol de Mar Lluís Carreras, actualment jugador de l’Alavés, a la segona divisió. Com és sabut, Carreras ha estat insultat greument pel president de l’entitat, Dimitri Piterman, un multimilionari rus que fa alguns anys va viure a va viure a Catalunya i que ja va ser protagonista de diversos incidents –esportius i extraesportius a Palamós i a Tossa de Mar. Entre altres floretes, Piterman va amenaçar els fills de Carreras i va etzibar-li un lamentable “todos los catalanes son unos hijos de puta”.

Afortunadament les institucions i la societat civil de Gasteiz ha reaccionat amb claredat i contundència davant Piterman i en aquests moments la continuïtat del magnat rus al capdavant de l’equip de futbol d’aquesta ciutat basca està en entredit.

El que està clar, i El Més Petit de Tots no es pot estar de subratllar-ho, és que personatges com Piterman i d’altres monstres similars sorgits del capitalisme salvatge postsoviètic –com l’Abrahimovitx del Chelsea, per exemple- no fan cap bé al futbol ni contribueixen a dignificar l’esport com a escola de ciutadania.

3 Comments:

  • Lluís, estem amb tu!!

    La gent de Sant Pol no t'oblida en aquests moments difícils. No et rendeixis ni deixis de lluitar.

    Aquest impresentable d'en Piterman el que ha de fer és marxar al seu país. A Catalunya i a Espanya no el volem veure més.

    Visca en Lluís Carreras, visca Sant Pol i visca Catalunya!

    By Anonymous Anònim, at 4:38 p. m.  

  • Això d'aquest impresentable d'en Piterman es tan fort que costa de creure.

    No coneixem en Lluís peronalment però sabem que es un tio ferm i honrat.

    Si mai veiem aquest "rusqui" pel poble anirem a per ell sense pensar ni un moment.

    Lluís, estem amb tu!!

    By Anonymous Anònim, at 6:31 p. m.  

  • Será buen chaval, eso no lo dudo, y Piterman un impresentable, que tampoco, pero, entre nosotros, Carreras no es un virtuoso del futbol.

    El pibe la toca de pena!!

    By Anonymous Anònim, at 8:18 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home