EL MÉS PETIT DE TOTS

dimarts, de desembre 12, 2006

L’expresident de CDC a Canet de Mar anuncia que el seu blog passa a millor vida després de la proclamació de Montilla com a president de la Generalitat

El Més Petit de Tots és conscient que els amics, coneguts i saludats de CiU no passen pel seu millor moment. I a fe que, sabedor d’aquesta realitat, durant els darrers dies ha fet els possibles per no furgar innecessàriament en la ferida oberta després de l’acord de govern entre PSC, ERC i ICV. Coneixent el tarannà i el tremp patriòtic de la gent d’en Mas i en Duran a la comarca, però, El Més Petit de Tots estava raonablement tranquil en el sentit que en pocs dies la gent de CiU reprendria el vol i tornaria a fustigar els infidels amb el mateix furor de sempre. Tal com ha de ser, que caram!!

El cas és que, sense ànim de cridar el mal temps, El Més Petit de Tots ha detectat un petit símptoma que indica que les coses no van prou ve a can Convergència. Un blocaire de CDC, concretament l’antic president del partit a Canet de Mar, Toni Bellatriu, ha anunciat públicament la seva propera defunció mediàtica. En altres paraules, que tanca la barraca i es retira de la lluita política a la xarxa. Molt mala senyal, sí senyor.

I això que Bellatriu és un home de combativitat contrastada. Qui ho dubti, que es passegi una mica pel seu blog i podrà comprovar que en ell hi ha tot l’arsenal de guerra de CiU –des del famós vídeo electoral de la factoria d’en David Madí fins els argumentaris oficials redactats per la mà d’aquest mateix personatge -.

L’escrit que presideix el blog de Bellatriu parla per si sol. A risc de ser acusat de caure en la pornografia política, El Més Petit de Tots reprodueix aquest seu darrer ban de guerra: “Ahir Pepe Montilla va ser investit el 128è president de la Generalitat amb els 70 vots del PSC, ERC i ICV. La resta CiU, PP i Ciutadans (65) van votar-hi en contra. El discurs de Montilla evidencia que no té passió per Catalunya, i pretén convertir-la en un país de segona, posant fi a la construcció nacional”.

Una llàstima, certament, que aquest ardorós guerrer convergent abandoni la xarxa. Segur que molts, començant per El Més Petit de Tots, el trobarem a faltar.

Per cert, malgrat que El Més Petit de Tots ja n’ha parlat en alguna ocasió , potser és millor deixar per a millor ocasió l’anàlisi de la conflictiva història de CiU a Canet de Mar i de la seva molt particular manera d’entendre i practicar el que Toni Bellatriu anomenaria “construcció nacional”.

1 Comments:

  • Encara que a vosaltres us agradaria, la gent de CDC és dura de pelar i no es rendeix així com així.

    De blogs convergents n'hi ha i n'hi haurà per donar i per vendre. I tots són molt bons i interessants.

    Foteu-vos, vosaltres que sou del TRISPARTIT-2.

    By Anonymous Anònim, at 7:25 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home