EL MÉS PETIT DE TOTS

divendres, de desembre 22, 2006

Una candidatura “freaky” busca fer-se un lloc en el mapa municipal d’Alella

Una nova candidatura ha irromput amb força en el panorama polític d’Alella amb vista a les properes eleccions municipals. Amb les sigles de COR i encapçalada pel veterà Albino Gallo – antic regidor i president de CDC a Alella, càrrec que va abandonar després d’enfrontar-se amb l’ex-alcalde convergent Salvador Artés-, aquesta nova formació promet d’allò més. D’entrada, el seu lema és ben suggeridor: Amor per tothom.

La seva primera declaració escrita bilingüe i plena a vessar de faltes d’ortografia en la versió en català, és críptica i no pas fàcil de qualificar. Si algú sap situar-lo en l’eix dreta-esquerra o en el de pertinença nacional que es posi en contacte amb El Més Petit de Tots. De moment, trist és confessar-ho, El Més Petit de Tots està més atònit que altra cosa.

Albino Gallo ja va encapçalar una llista independent al Masnou en la dècada dels vuitanta. Els més vells del lloc encara recorden el lema electoral sota el qual es va presentar: El gallo cantará. Sobren els comentaris: freakys al poder!!




3 Comments:

  • Si en Pepe Montilla és president de la Generalitat, perquè no pot ser Gallo alcalde d'Alella?

    By Anonymous Anònim, at 1:28 p. m.  

  • El més petit, voleu anar d'irònic, però l'únic que feu és ser irreverents. La democràcia és oberta a tothom, i encassellar de vegades és un error.

    Anna

    By Anonymous Anònim, at 5:12 p. m.  

  • Anna. Tens tota la raó... però és innegable la quantitat de "freakisme" que hi ha en la frase "el gallo cantará!"

    By Anonymous Anònim, at 1:18 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home