EL MÉS PETIT DE TOTS

dimecres, de desembre 20, 2006

L’oposició d’Argentona continua tenint a Soy com a objectiu a tombar, tot i que ja no és alcalde

Costa trencar les rutines i canviar de costums. Especialment quan els hàbits estant fortament arrelats. També en política.

Fa set anys, des que va ser escollit alcalde, que Antoni Soy és la bèstia de negra de l’oposició d’Argentona. El nivell de crítiques emeses s’ha incrementat notablement els darrers tres anys, i Soy s’ha convertit, a ulls dels opositors argentonins, en el culpable de tots els mals de l’univers. Ha arribat a tal punt la personalització en l’exalcalde d’aquesta mala baba, que fins i tot quan ha dimitit -per ocupar la Secretaria d’Indústria de la Generalitat- encara és el referent al que atacar.
El Més Petit de Tots va ser present en el Ple de presa de possessió d’Ester Merino, la nova alcaldessa (segona de la comarca, contra 28 homes) d’Argentona. Merino va ser escollida alcaldessa amb deu vots a favor i set en contra. Els favorables són els del govern –of course- i el del regidor del PP Fede Ureña. La decisió d’Ureña de votar a favor s’explicava per si sola: Soy va ser investit alcalde amb 9 vots i Merino amb 10, doncs Soy tenia menys suport.

El resultat és clar. Per molt que ja no sigui alcalde, ni el rival a batre a les eleccions municipals, Soy encara és al centre de la diana de l’oposició argentonina.

1 Comments:

  • Jo sóc d'Argentona i estic segur que la nova alcaldessa preferiria no tenir el vot d'un tipus com el Ureña. Vaja peça¡¡¡

    By Anonymous Anònim, at 8:52 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home