EL MÉS PETIT DE TOTS

dijous, de desembre 14, 2006

El Consorci de la TDT del Baix Maresme


Innovació tecnòlogica no vol dir oblidar les matemàtiques elementals:

Al Maresme hi ha 30 municipis, i d’aquests un grapat han formalitzat el consorci per gestionar la TDT al baix maresme. Quants?

Ahir es va formalitzar el conveni amb els catorze ajuntaments que hi participen.

Els alcaldes de Mataró i onze municipis més constitueixen formalment el Consorci de gestió del canal digital.

De moment, però, són tretze dels trenta municipis de la comarca els que participen del projecte de TDT al Baix Maresme.

Sabem que hi falta Vilassar de Mar, que hi falta Premià com a absències destacades, però se’ns escapa quants són.

Les cròniques sí que coincideixen en informar-nos que el gerent de l’esmentat consorci serà en Jordi Marín, el Més Petit de Tots es pregunta on és el periodisme? ningú ens pot aclarir si amb aquest nomenament ...

a) Som davant la clàssica jugada de rugby up-and-under per part del PSC (via Ajuntament de Mataró)

b) ERC guanya pes a la comarca i col·loca en un lloc estratègic una persona de la seva confiança.

Sovint aquests tipus de respostes multiopció acaben amb un:

c) Totes les respostes anteriors són correctes

d) Cap resposta anterior és correcta.

On és el periodisme?

4 Comments:

  • Heu vist que un membre de la direcció d'ICV ha arremet contra l'acció de govern de l'Ajuntament de MAtaró, partit que està al govern, en el seu blog?

    By Anonymous Anònim, at 1:54 p. m.  

  • Si repasseu la trajetòria professional d'en Marin veureu que allà on ha estat després ha costat que torni a naìxer l'herba. El problema no és si s'ha de ser periodista o no, és si es té el perfil adequat per gestionar un consorci d'aquesta magnitud que va més enllà de les ciències de la informació i em temo que aquest senyor no dóna la talla i si no pregunteu a l'ajuntament de Mataró a l'Impem, a l'escola universitària politècnica o al tecnocampus.

    By Anonymous Anònim, at 2:33 p. m.  

  • Totes les opinions i opcions em semblen licites. Ara quan algú intenta falsejar la teva carrera sota un pseudonim i amb no se quina base, aleshores si que vull puntualitzar. A l'IMPEM, podeu preguntar, vaig estar-hi tres anys creant l'àrea d'estudis i planificació, amb productes com l'informe de conjuntura o l'Observatori del Mercat de Treball. A l'Escola Universitària Politècnica de Mataró vaig estar-hi dos anys, entre altres vaig acabar de sanejar i tancar els deutes de la mateixa. Igualment vaig impulsar amb molta altra gent el projecte tecnocampus des d'allà. I Finalment, el tecnocampus avui es una realitat, fa 5 anys ningu s'ho creia. Merci.

    By Anonymous Anònim, at 2:11 p. m.  

  • Crec que en Jordi Marín és una persona que podrà fer avançar el consorci de la TDT perfectament.

    Des de l'Alt Maresme hem trobat en ell una persona dialogant, col.laboradora, treballadora i crec que hi ha una bona entesa entre tots els actors d'aquesta revolució mediàtica comarcal. Tant els públics com els privats hem d'estar al nostre lloc, defensar el nostres pròpis interessos, però sense deixar mai de banda que compartim un espai comunicatiu, i que una bona entesa entre tots és el secret perque les coses surtin bé, i crec que en Jordi així hi ha estat fent i crec que ho farà.

    Una persona que va ser Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació (tot i la reestructuració que hi va haver va ser aliena a ell)i tota la feina que ha fet i fa tant a l'IMPEM, EUPM i al Tecnocampus l'avalen.

    És clar que sempre hi ha qui ho farà millor, però dir-ho és molt fàcil, cal demostrar-ho.

    By Anonymous Anònim, at 4:41 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home