EL MÉS PETIT DE TOTS

divendres, de desembre 15, 2006

L’alcalde de Mataró va de ‘guays’ i es fa la foto com a model de bon blocaire

Que l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, és un blocaire molt actiu, és un fet que qualsevol aficionat a Internet mínimament actiu de la comarca coneix perfectament, Ahir, dijous, l’admirat periodista calellenc Saül Gordillo, un destacat impulsor del debat polític al si de la blogosfera dels Països Catalans, és feia ressò d’aquesta faceta de la personalitat de Baron amb una entrevista en la qual l’alcalde sortia d’allò més ben retratat.

El Més Petit de Tots no vol posar aigua al vi de ningú però, sense ànim de polemitzar, vol apuntar simplement que, posats a remenar entre la blocosfera socialista de la capital de la comarca, troba que tenen força més grapa els blocs de l’exalcalde i actual diputat al Congrés Manuel Mas, amb aquell punt d’espanyolitzant incorrecció política tan d’ell, o del regidor de Seguretat i Prevenció Ramon Bassas, que de vegades es permet algun bri de cinisme que fa de bon llegir. Baron, sincerament, és tan políticament correcte, que acaba avorrint. L’alcalde de Mataró retira en aquest aspecte a Zapatero: molt de talante i anar de guays però, a l’hora de la veritat, poca coseta més.

2 Comments:

  • L'heu clavat. Millor no es pot pas dir. En Baron és molt poqueta cosa. Bon jan, això sí.

    By Anonymous Anònim, at 6:14 p. m.  

  • Per cert, heu segut el merder de la retirada dels centres cívics de Mataró, d'unes discrepàncies de l'Associació de veïns de Cirera, i que s'ha sapigut que va ser el sr. Bassas qui va acallar les veus crítiques del moviment veïnal, censurant-les?

    By Anonymous Anònim, at 5:30 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home