EL MÉS PETIT DE TOTS

dijous, de desembre 21, 2006

Pep Riera ara dona suport a la CUP, cada cop més marginal

Pep Riera durant molts anys va ser el coordinador general d'Unió de Pagesos, sindicat majoritari, gairebé únic, de la pagesia del Principat. A El Més Petit de Tots aquest fet li mereix gran respecte. Durant aquest anys la seva feina al sindicat va tenir encerts i errades. Durant aquest període a El Mes Petit de Tots li consta que CiU l’havia arribat a considerar un sindicat proper.

Pep Riera va deixar de ser coordinador general després de molts anys i això és difícil de pair, de seguida s’enfrontà amb la nova direcció.

Després de donar suport a moltes causes l’any 2003 decideix donar suport a la Plataforma Carod President fins una setmana abans de les eleccions que se’n desmarca. 72 hores abans de les votacions, ICV publica una llista de suport al seu candidat i, oh! sorpresa en Pep Riera recolza a n'en Joan Saura.

A partir d’aquí ha continuat donant suport a moltes i molt diverses causes fins a anar a raure a la CUP de Mataró, a donar-hi suport. Trajectòria política curiosa i ràpida que suposa donar recolzament cada cop a formacions polítiques més petites i minoritàries, fins arribar a la marginalitat política.

Dilluns va aparèixer en públic per manifestar-ho, la resta cap novetat. El Mes Petit de Tots un cop més queda parat dels periodistes, on són?

Col·lectiu de suport a la CUP: sí, en Pep Riera i un tal Joan Sánchez del grup Terra Verda, com a novetats. La resta una farsa: Mataró Viu és una pàgina web existent de fa temps, cap novetat, 4 persones que ja anaven a les llistes de la CUP el 2003 (ja és bo que es donin suport a ells mateixos), el pare de l’excandidat Joan Jubany i Toni Delgado , (blocaire, tot i que no gaire actiu) excap de llista de Catalunya Lliure el 91, excap de llista d’Esquerra el 95, segon a la llista d’esquerra encapçalada per l’exconvergent Jordi Surinyach..

D’aquí a col·lectiu de suport hi ha un tros. On és el periodisme?

En Joan Jubany, pare i fill, són on han estat sempre, en Xavier Safont-Tria també, i això la el catalanisme popular ho té clar. La resta no l'enganyen, fa temps que remenen la cua buscant el seu lloc. Potser alguns desesperadament a hores d’ara.

A El Mes Petit de Tots li ha fet riure, la proclama:

Per això, cal una veu crítica a l'Ajuntament, que sumi els esforços i les experiències de lluita de les persones i dels col·lectius alternatius, ecologistes, catalanistes i d'esquerres de la nostra ciutat”.

Ara es defineixen catalanistes? On anirem a parar!!! És temps de revisionismes!

3 Comments:

  • Fas pena. En Pep Riera té una trajectòria de lluita que mereix molt més respecte. Respecte a la CUP, jo ho veurem, però ara per ara, l'esquerra crítica i l'independentisme -a la ciutat de Mataró- no tenen res a veure amb les sigles d'ICV o ERC, segurament per això hi ha gent que dóna el seu suport a la CUP, o no?

    By Anonymous Anònim, at 7:29 p. m.  

  • És sorprenent si més no, que te'n riguis d'un col·lectiu, i encara més greu, de les persones que el formen. Parles amb to de mofa que potser hauries de fer-te mirar. Potser fins avui han estat marginals, però has pensat que els grups polítics actuals CAP, repeteixo CAP ha solucionat els problemes més grans de la societat? Al contrari! Cada dia hi ha més delinqüència, cada dia hi ha més problemes de trànsit, cada dia hi ha més fàbriques que tanquen, cada dia hi ha més rics... i més pobres! A Mataró els joves hem de fotre el camp, gràcies a qui? als que no són marginals però són uns corruptes. I sinó temps al temps. Jo ja n'estic fart dels de sempre. Amb aquests no anirem enlloc. A les properes ho tinc, clar: no regalaré el meu vot als fantasmes i als mentiders!

    By Anonymous Anònim, at 11:28 p. m.  

  • Aquí l' únic marginat ets tú.

    By Anonymous Anònim, at 5:34 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home