EL MÉS PETIT DE TOTS

dijous, de desembre 28, 2006

El Més Petit de Tots es proposa fer un gran salt endavant per esdevenir el grup multimèdia de referència al Maresme

El Més Petit de Tots no ho volia fer públic fins d’aquí unes setmanes però, per evitar filtracions interessades, ho anuncia avui a bombo i plateret: s’ha creat un nou grup multimèdia a la comarca amb el nom –i no és cap casualitat- d’El Més Petit de Tots.

Al febrer El Més Petit de Tots es convertirà en un setmanari en paper que es distribuirà gratuïtament a tota la comarca. A començaments d’abril aquest setmanari es transformarà en un diari en paper que difondrà informació política, social, econòmica, cultural, esportiva i del cor fins al darrer municipi del Maresme. El diari tindrà un preu de venda al públic de 0,50 euros.

Posteriorment, això encara està un xic verd, El Més Petit de Tots té intenció d’impulsar una productora de continguts audiovisuals per a servir als diferents canals de TDT –siguin públics o privats -.

El Més Petit de Tots no vol entrar en detalls però el conjunt de l’operació costarà alguns milions d’euros. Tot sigui per oferir el millor servei als ciutadans i ciutadanes de la comarca, prou necessitats pel que fa a informació fresca i veraç. Digueu-me agosarat!!