EL MÉS PETIT DE TOTS

dimecres, de gener 10, 2007

Manel Nadal confon Teià per Tiana


Comencen per “t” i són al Baix Maresme. Però d’aquí a confondre’ls... en el DOGC!

La història és la següent. S’ha anunciat massivament que el peatge d’Alella serà gratuït pels residents. Però què vol dir residents? L’acord entre els Ajuntaments i la Generalitat era de considerar residents els habitants dels tres pobles que tenen el peatge d’Alella com a entrada “natural” a l’autopista, o sigui: Masnou, Alella i Teià.

Els problemes han arribat quan la gent del Secretari per la Mobilitat Manel Nadal han hagut de redactar els documents per fer-ho possible. El DOGC del dia 2 de gener publicava el decret (650/2006 de 27 de desembre) que ho feia possible, però s’oblidava de Teià i, en canvi, hi figurava Tiana.

Després de les queixes de l’Alcalde de Teià, Andreu Bosch (aquell a qui el Punt enterrava ara fa uns dies), la Generalitat ha fe acte de constricció i abans que l’1 de febrer entrin en vigor els descomptes promet resoldre-ho.

El Més Petit de Tots, però, es pregunta: si algun tianenc té la genial idea de fer una volta sense sentit per agafar l’autopista a Alella, finalment tindrà gratuïtat?