EL MÉS PETIT DE TOTS

dilluns, de gener 08, 2007

La Razón es fa ressò de la loteria d’Esquerra al Maresme

El Més Petit de Tots ja ho va anunciar abans de festes: corria pels correus electrònics de la capital del Estado un nou intent de boicot als productes catalans utilitzant artilleria de tots els calibres, entre les quals les paperetes de loteria que imprimia Esquerra del Maresme.

Avui se’n fa ressò el gran pamflet: La Razón. En un article signat per Ernesto Villar i Xavier R. Blanco, anomenat “Antología del disparate nacionalista” -amb el seu to veraç, contrastat i gens carregat d’opinió de sempre- cita us quants exemples del què considera “obsesión por diferenciarse del resto de España” practicada per gallecs, bascos i catalans.

La peça acaba fent al·lusió als tòpics –“La pela és la pela”, diuen amb un toc d’humor propi de fa cinquanta anys-, i recordant que Esquerra del Maresme venia loteria sortejada a la “capital del país vecino”.

1 Comments:

  • És curiós, però el que esquerra ha fet president d'on és...?Del país veí no?
    Estaria bé una mica més de sentit comú. Abans coses d'aquestes si que les podíeu fer, però ara com us mengeu haver fet President de la Generalitat un "extranger", segons vosaltres?

    By Anonymous Anònim, at 1:10 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home