EL MÉS PETIT DE TOTS

dijous, de gener 11, 2007

CiU “colla” als seus electes del Maresme perquè paguin “l’impost revolucionari”

El Més Petit de Tots para l’orella a totes les converses. Els darrers dies s’ha assabentat que a CiU ha arribat l’hora de passar el rasclet i pentinar els seus morosos.

Tothom recordarà el xou que es va organitzar amb l’aplicació de la Carta Financera d’Esquerra, tot i que, qui es mou al voltant de la política o els polítics, sap que tots els partits apliquen un sistema d’aquest tipus. També és el cas de CiU.

I aquí està la notícia. Després de molts anys de no ser massa exigents amb el pagament d’aquestes quotes, perquè la caixa era ben plena, sembla que a CiU ha arribat l’hora de passar el rasclet i començar a cobrar a tots els “morosos”. El Més Petit de Tots ha sabut que més d’un càrrec electe de la federació al Maresme ha hagut de pagar aquests dies els seus deutes de tota una legislatura, i començar a complir amb regularitat a partir d’ara. Segons ha explicat un afectat, cada mes ha de pagar més de cinquanta euros “d’impost revolucionari” per fer funcionar a màquina del partit.

2 Comments:

  • Ai probres, en el meu cas, pago gairebé 300, i jo no sóc de CIU.
    Fora interessant que demaneu les cartes financeres dels partits ( ja que hauríen de ser públiques) i compareu la diferència entre els partits grans i els petits, els de dretes i el d'esquerres.

    Ah i comproveu que hi ha algun regidor també de la comarca que deu tot l'import... i no és de CIU.

    By Anonymous Anònim, at 5:06 p. m.  

  • mmm, a veure, deixa'm pensar ... ja ho se!!!, et refereixes a Denso Almera (PSC), alcalde de Vilassar de Mar i president del Consell Comarcal, oi?

    By Anonymous Anònim, at 9:42 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home