EL MÉS PETIT DE TOTS

dimecres, de gener 17, 2007

La llista del PSC a Mataró (i II): paritat de gènere?

Després d’analitzar ahir les opcions de renovació de la llista del PSC a Mataró, és interessant veure també com compliran amb la legislació que el PSOE està impulsant al Congrés per tal de promoure la paritat de gènere a les llistes electorals. Sembla que caldrà que existeixi un mínim del 40% de candidats de cada sexe per cada grup de cinc membres d’una candidatura: o sigui, entre els cinc primers cal que hi hagi tres dones i dos homes, o tres homes i dues dones.

El Més Petit de Tots es pregunta, doncs: quina serà la primera dona? Si Baron vol continuar l’estratègia que duia fins ara, sembla que la primera candidata hauria de ser Alícia Romero. Després de desmarcar-se del sector Manuel Mas, ha actuat els últims anys com una fidel lloctinent de l’alcalde. Però continua aixecant recels entre els socialistes “de tota la vida”. És llesta i ambiciosa; i això aixeca ampolles i crea enemics.

En tot cas, avui per avui és dubtós que la Pilar Gonzàlez-Agàpito tingui gaires números en aquesta rifa. I les veus properes al PSC afirmen que no hi ha cap mena de ganes de fer tornar a la diputada Consol Prados a remenar el cistell per la Riera. Per altra part, té alguna opció Montse López? Ens espera algun fitxatge sorpresa? Una cosa, però, és clara: el tàndem Baron-Bassas ho porten tot amb molt secret.

2 Comments:

  • Espereu a seguir la llista d'ICV de Mataró, si que serà el drama; però sobretot perquè ningú voldrà anar en ella.

    des de Mataró amb amor.-

    By Anonymous Anònim, at 12:43 a. m.  

  • La Alícia és trepa, és diferent de ser ambiciosa.
    No és ni bona companya ni treballadora.

    By Anonymous Anònim, at 6:49 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home