EL MÉS PETIT DE TOTS

dimarts, de gener 23, 2007

La revista del convergent Albert Batlle fa una entrevista massatge a la candidata del PP a Caldes Marta López

Diu la dita que en cas de guerra, tot forat és trinxera. Aplicada a la política, podria voler que en cas d’eleccions tot pacte és vàlid. Això almenys deu pensar l’exlíder comarcal de CiU Albert Batlle. Batlle, que durant una colla d’anys va ser regidor a Caldes d’Estrac i va intentar desbancar de l’alcaldia a Joan Rangel, ara és empresari de la comunicació. Fa uns mesos que publica una revista –ELS TR3S MICOS de Caldes d’Estrac- amb seu al seu poble.

En el darrer número de la publicació, la revista en qüestió publica una entrevista amb la candidata a l’Alcaldia pel PP, amb Marta López Paytubí. López, que manté un bloc anomenat “Hola, Caldetes” (enllaç), es sincera en l’entrevista massatge. De fet, Batlle utilitza aquesta entrevista per donar un cop de mà als seus correligionaris, ja que és vox populi a Caldetes que si el PP obté representació, aquesta sumarà als regidors de CiU per desbancar al PSC de l’Alcaldia. I les suposicions no són en va: López és parella sentimental del líder actual de CiU a Caldes d’Estrac.

El Més Petit de Tots, però, no vol treure conclusions precipitades. Si van a Caldetes, podran llegir la revista és gratuïta. Jutgin vostès mateixos. Per mostra, però, una escanejada del perfil que li dediquen: és o no és un massatge en tota regla?

13 Comments:

  • Realment, que personatges com aquest Batlle encara continuin intentant manipular és vergonyós. L'haurien d'expulsar del partit per tot el que ha fet al llarg dels seus anys com a president. Aquest tio és un pocavergonya.

    By Anonymous Anònim, at 11:41 a. m.  

  • L'A. Batlle encara viu? Mai he entès perquè figures com aquestes, nul·les des de tots els punts de vista, encara remenen la cua. És un cadàver polític, l'hauríem d'enterrar per sempre, perquè els fantasmes tenen això, que fan fantasmades

    By Anonymous Anònim, at 11:43 a. m.  

  • El lider CiU no és en Joaquim Arnó?
    Però aquest tio no està casat? Ara se separa? Caram! Què fort!!!

    By Anonymous Anònim, at 12:44 p. m.  

  • En defensa dels 3micos.- Abans de criticar tan alegrement haurieu d'informarvos millor ja que es tracta d'un esforç informatiu honest i imparcial. A la revista hi colaboren destacats membres del PSC local i gent independent i molt diversa. Té un bloc que és un dels mes visitats i que us recomano visitar per saber millor de què parleu. En els primers numeros, abans de la candidat del PP, van entrevistar als candidats del PSC i de CiU, i en el proper entrevistaran a la candidata d'ERC. A part d'això, Batlle tinc entès que es mante politicament apartat de tota actuació i més a Caldes on fins i tot no sembla ser de la corda del Cap de LLista. Per cert, la noia del PP no es parella del cap de llista de CiU sinó d'un altre regidor que abans havia estat parella de la que ara serà cap de llista d'ERC. ok?

    By Anonymous Anònim, at 7:24 p. m.  

  • Si algú vol constatar de veritat de què va la revista "Els Tr3s Micos", no cal que vagi a Caldes, pot entrar en el seu bloc i comprovar-ho: http://escomar.blocat.com. Veurà que es tracta d'un esforç editorial molt correcte, gens partidista, com ho demostren el miler llarg de comentaris que es pengen en els seus articles

    By Anonymous Anònim, at 7:33 p. m.  

  • No n'espereu gaire d'aquesta gent d'"el més petit de tots".
    Van "fotent" pals per anar desgastant a qui no els interessa.
    Aquest bloc és un "zero" en objectivitat. Espero que no es facin dir periodistes els que ho escriuen, seria una mala notícia pel món informatiu d'aquest país.

    By Anonymous Anònim, at 8:53 p. m.  

  • Perquè no et poses a treballar, Batlle? Ja no te'n recordes després de més de vint anys vivint del "cuento"?

    By Anonymous Anònim, at 9:48 a. m.  

  • Batlle!!!! Com van els dvd's? N'estàs fent molts? Quant t'emportes de comissió?

    By Anonymous Anònim, at 11:18 a. m.  

  • Batlle!!!!
    Perquè no publiques en el teu bloc un article de com viure sense fer res?
    Ai,no!! Que tu t'arrossegues per on sigui per tal de no "dar palo al aigua". Noi, ets un artista del xanxulleo!!!

    By Anonymous Anònim, at 10:57 a. m.  

  • El que hauriau de fer seria asegurar-vos abans de dir res, en aquest article hi ha una mebntida de les grans. es parella amb el numero 4 no amb el 1. podrieu haver fet molt mal, i escriviu a la lleugera.

    By Anonymous Anònim, at 12:46 p. m.  

  • preberite celoten blog, kar dober

    By Anonymous Anònim, at 12:30 a. m.  

  • Per que no:)

    By Anonymous Anònim, at 2:12 a. m.  

  • Si la gent parlés de les mentides -i moltes altres coses- que va dir i fer l'Albert Batlle mentre era el cap comarcal de cdc, s'extraditaria al pol nord.

    By Anonymous Anònim, at 7:01 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home