EL MÉS PETIT DE TOTS

dimecres, de febrer 21, 2007

El quart Móra candidat al Maresme: Carles Móra és el cap de llista d'AM2000

Aquest dissabte AM200 ha triat cap de llista. En la primera votació, els assistents s'han decantat per Montserrat Carreras, que ha rebut 35 vots i Carles Móra, en segon lloc n'ha rebut 23. També han presentat la seva candidatura Jaume Missé, Xavier Oller i Miquel Umbert.

En primera votació va guanyar Montserrat Carreras amb un 30% dels vots, seguida de Carles Móra amb 21,9%. Com que els estatuts de la formació diuen que cal obtenir un 51% per ser prolamat a la primera, van haver de fer una segona volta. Cal dir que d’altres caps de llista amb un 30% ja en tenen prou per sentir-se legitimats (que ho preguntin a Jaume Graupera!).
Un cop feta la segona votació i després d'un tens i renyit recompte el resultat final va ser el següent, nomenant com a candidat a Carles Móra amb 56 vots, la Montserrat Carreras en va obtenir 48. És a dir es va produir un tots contra la Montse, o dit d’una altra manera, la guanyadora de la primera volta no va ser capaç d’aglutinar els que donaven suport als altres candidats.
Es dona la circumstància que els dos candidats més votats Carles Móra i Montserrat Carreras són membres actius de la parròquia de Sant Martí d’Arenys de Munt (web), mentre que dels altres candidats, EMPdT no té constància que la trepitgin gaire, o si més no són fidels actius. Davant d’aquest fet queda clar que ha pesat més la catequesi familiar que no pas formar part del grup de litúrgia. Déu dirà... o que Déu ens agafi confessats.

Ja ho veuen, doncs. Joan Móra, candidat de CiU a Mataró. Nani Móra i Salvador Móra, candidats d'ERC a Llavaneres i Argentona. I ara, Carles Móra, candidat d'AM2000 a Arenys de Munt. El Maresme tindrà quatre alcaldes dits Móra?

2 Comments:

  • La única diferència entre Arenys de Munt i Mataró és que la correlació de vots va ser de 56 contra 48, mentre que a Mataró a favor i en contra no sumaven els 18 vots.

    Ai, ai, ai

    By Anonymous Anònim, at 2:54 p. m.  

  • Atenció mataronins/es!!
    per mirar nous videos...
    Versió 2:
    http://www.youtube.com/watch?v=wjn6GFvpazw
    Versió 1:
    http://www.youtube.com/watch?v=cB1bHf-_NJo

    By Anonymous Anònim, at 7:47 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home