EL MÉS PETIT DE TOTS

dimarts, de febrer 06, 2007

El rastre ecosocialista a les Associacions de Veïns de Mataró: Santi López serà el tres de la llista d'Iniciativa?

Mataró en té moltes i de bastant vives. Els diferents partits polítics i tenen una relació desigual, des de la consideració a la indeferència, passant per l’intent d’instrumentalitzar-les.

Els autèntics cracks d’aquesta relació, que en aquests moments es pot dir amor-odi són ICV. També es podria descriure com la seva permanent dualitat: partit de govern - força opositora. No descobrim res si diem que algunes associacions de veïns -només de federades n’hi ha 14- estan bastant copades per militants d’ICV.

Doncs bé aquests darrers 4 anys han estat una constant de denúncies i mobilitzacions per part de militants d’ICV sota el paraigües d’algunes d’aquestes associacions. Hi ha de tot a la vinya del senyor, però és innegable que en algunes hi ha una certa cadena de transmissió innegable, per descriure-ho d’alguna manera... Associacions de Veïns com Rocafonda-El Palau, Cerdanyola o Cirera serien en aquests moments les més desafectes al “partit”.

Segons ha pogut saber El Més Petit de Tots, ICV estaria preparant una jugada per tallar la sagnia de vots que pateix, que consistiria en col·locar de número 3 de la llista l’expresident de la Federació d’Associacions de Veïns Santi Lopez. Amb un perfil conciliador, s’entén bé amb els socialistes i amb la seva política urbanística, seria l’esperança gràcies al seu passat que atreiés molts dels descontents amb ICV i el seu cap de llista Jaume Graupera.

6 Comments:

  • No estàs tan desencertat. Però qui ha d'aprovar la llista és l'assemblea d'ICV.
    D'altra banda gent del moviment veïnal de la ciutat, i militants ecosocialistes, ja han anunciat públicament que no aniran a la llista d'ICV. I com es pot veure, han intensificat les crítiques i controvèrsies amb el govern de Mataró, en el qual també està ICV.

    L'interessant de la llista d'ICV no és qui hi serà. L'interessant serà veure qui falta en la llista dels que eren la RENOVACIÓ del partit al 2003. Però més interessant és saber perquè ara tothom li gira l'esquena al partit.

    By Anonymous Anònim, at 9:49 a. m.  

  • Que no se preocupen por el número tres. Mejor que miren quien va de número uno. Es para no votar.

    By Anonymous Anònim, at 8:39 p. m.  

  • La pasada assemblea extrordinaria d'ICV habia de servir per a presentar i aprovar la llista encapçalada per Jaume Graupera, pero casualment es va suspendre. Pot ser que el motiu sigui que ni déu vulgui estar entre els 10 primers si al capdamunt hi son en Graupera i la Quiti Guirao?

    Dóna que pensar

    By Anonymous Anònim, at 1:58 p. m.  

  • ICV de Mataró és l'exemple car de com per davant de la filosofia i la ideologia hi ha interessos personals.

    Hi ha una dura batalla entre els que es volen mantenir i els que volen treballar per ideals.

    By Anonymous Anònim, at 2:47 p. m.  

  • PERQUÈ AQUEST BLOG ÉS ANÒNIM???

    By Anonymous Anònim, at 8:05 p. m.  

  • Aneu una mica perduts. En Santi López es presenta des de fa molts anys a la llista d'ICV a Mataró, hi milita des de temps del PSUC, no és cap sorpresa que vagi en un lloc elevat a la llista, és un gran valor, em sembla que fa quatre anys ser el sisè.

    By Anonymous Anònim, at 11:58 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home