EL MÉS PETIT DE TOTS

dilluns, de març 19, 2007

La llista del PSC a Mataró (III): noms definitius
Ha arribat a mans de El Més Petit de Tots la llista definitiva del PSC a Mataró.
Com ja va preveure, - com ja bé essent habitual - després de desempallejar-se dels dos històrics "Pili" González-Agápito i Arcadi Vilert (El Més Petit de Tots oferirà ben aviat el destí que els hi tenen preparat els de la Plaça de les Tereses) el tàndem Baron-Bassas ha fet tot el possible per acomplir la paritat de gènere tot seguint la Llei d'Igualtat impulsada pel PSOE i aprovada, recentment, al Congrés.
En concret les dues primeres dones de la llista dels socialistes a la capital del Maresme seran Alícia Romero com a número 3 i Montse López com a número 4. Tot un salt qualitatiu per aquestes dues "dones fortes" del grup majoritari a l'Ajuntament de Mataró. Com també va avançar El Més Petit de Tots, Alícia Romero, actual Presidenta de l'IMPEC afiança la seva posició al partit i, en cas d'obtenir majoria, al govern i Montse López, que també disposa del seu pes dins del partit, l'incrementa amb una molt bona posició de sortida (recordem que va accedir a l'Ajuntament quan Consòl Prados va marxar per ocupar el seu escó al Parlament).
El qui podria quedar fora amb un eventual mal resultat del socialistes és l'actual Regidor d'Esports, Ivan Pera, 11è de la llista. Pera, una de les esperances blanques dels de Montilla a Mataró, es situa darrera de primerencs i inexperts, que per qüestió de quota familiar o de génere, ocupen les primeres posicions.
El Més Petit de Tots, a més, ja té a les seves mans els plans de cartipàs sobre el que treballen Baron i Bassas.
Continuarà....

3 Comments:

  • doncs seria interessant saber-les...no?Avanceu alguna cosa!
    Suposo que Bassas es podria quedar amb el que te, Lopez agafar urbanisme a mes d'obres, i la Romero seguir a l'Impem. Pero i a esports? Esteve Terrades? crec que es una figura que es quedara en presidencia.
    No se, s'pobren les apostes. Espero que Carlos Fernandez noa consegueix-hi res de res... vaya uno nos toco!

    By Anonymous Anònim, at 4:18 p. m.  

  • Estàs molt ben informat, cert, més i tot que els militants.
    Per cert, Montse López va quedar fora per una mala jugada del anterior cap de llista i l'actual, pes al PSC en te ella, la Romero al PSC casi no posa els peus.
    La López ha comptat sempre amb el suport dels militants, ni que a les assemblees no ens fotin ni cas.

    By Anonymous Anònim, at 6:47 p. m.  

  • quan posareu el que ha passat amb la llista d'ICV de Mataró? Falten més de la meitat perquè no han volgut anar-hi.

    By Anonymous Anònim, at 10:39 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home